sâmbătă, 11 august 2007

Ustensile necesare in prepararea dulcetii

Iata, dragi gospodine, ca toamna se apropie. Iar toamna, dupa cum stim cu totii, se numara borcanele cu dulceata.
In textul acesta va voi spune de ce aveti nevoie atunci cand va luati inima-n dinti si mergeti la piata sa cumparati fructe pentru dulceata:
  • borcane (cu ghivent / filet);
  • o oala mare, smaltuita, in care sa fierbeti borcanelela benmarin;
  • ziare vechi, ca sa inveliti borcanele puse la fiert;
  • chibrituri;
  • o cratita smaltuita, ca sa fierbeti dulceata;
  • o presa de mana;
  • detergent de vase(dulceata trebuie fiarta in vase curate);
  • masina de tocat;
  • termometru;
  • palnie;
  • strecuratoare data cu smalt;
  • celofan;
  • capace de borcane;
  • sfoara ca sa legati celofanul;
  • smoala;
  • distractie placuta.

Niciun comentariu: